Ett sånt lyft..

Alltså det här med fatbike är ju bra underbart att ha på vintern, det gör träningen så mkt lättare och roligare!
Ett jäkla lyft helt enkelt.. Provade för ett par år sen på hösten, gillade det inte då.. Men är ju på vintern man ska köra dom, man tar sig fram på ett skönt sätt. Går lagomt snabbt så man inte blir för kall av fartvindar, och man får ta i lite så man håller värmen bra. Sen är det ju jäkligt vackert ute på vintern, och att nästan ljudlöst ta sig fram i skogarna är bra fint. Önskar bara man har mer tid så att man kunde vara ute mer och på längre turer. Men får nöja mig med det jag får, är inte dåligt det heller.

Så en blandning av trainer och fatbike kommer göra mig till en bättre cyklist, så fortfarande supertaggad på att träna och bli starkare till nästa år.

Kommentarer

BengtJonsson sa…
Ja ser bra ut med fatbike, önskar att jag hade haft en fatbike när jag bodde i Piteå och fick köra standardcykel på E4 an för att få jobbet gjort på vintern.

Funderar på att flytta upp igen från Stockholm till Norrbotten och om det blir av måste man bara ha en tjockis.

Kör hårt Samuel, det går att bli en bra cyklist trots att man bor i norr, mvh Bengt
Samuel sa…
Tackar Bengt!
Haha poppis på E4 med cykel.. ☺️ 👍
Jag har ju kört med standardcykel ute i alla år, och det går ju men är så mkt enklare och roligare med fatbike. Dessutom säkrare då man kan vara i skogen och slipper trängas på trånga halvplogade vägar med bilarna.
Så flytta upp igen och skaffa en tjockis 😀
Unknown sa…
Vad har du däck och bredd på dom? Nöjd?
/Martin N
Samuel sa…
Jumbo Jim 4.0" bredd, hade gärna haft 4.8" men detta funkar bra också. Har inte testat så mkt annat, men för mig funkar dom som jag vill ☺️

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack