Punkterad..

Oj va trött jag var idag då, är som att kroppen vet om att den ska få vila och därför lägger ner. Stämmer verkligen det där om att man aldrig är så trött om på en vilodag, men trotts att man har den känslan så är vilan viktig. Har tränat hårt i 5v iallafall för att vara mig, tror detta block varit ett av dom bästa jag gjort. Är iallafall väldigt nöjd med hur det gått, inga missade pass och ett snitt på ca 14h per vecka. Det är mer än någonsin för mig, nu är ju inte timmar det viktigaste utan vad man gjort med dom. Men känns som jag använde dom bra och meningsfullt, kroppen har svarat och utvecklats under hela blocket. Så nu hoppas jag som alltid att en lugn vecka ska se till att den tar ett steg till, åtminstone gör den redo för 5 nya veckor sen. Jag har ju inga lägerveckor där jag plöjer ner 30-40h med träning, utan försöker under dessa block ha en jämn mängd och belastning.
Jobbat väldigt målmedveten denna period och är faktiskt lite stolt över mig själv, krävs en del för att få ihop allt men jag har hittat min lösning 😊

Igår kördes sista passet på detta block, var ett tröskelpass med en avslutande maxinsats.. Ett bra pass som jag kommer köra fler gånger!

Veckan som nu kommet blir lugn, vila idag och på lördag. Sen ett par lugna pass och även några där jag testar mig själv lite, men testerna är inte så långa så dom sliter inte mycket. Så blir en bekväm vecka där jag förhoppningsvis är piggare på söndag än jag är nu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack