Tro på sig själv..

Detta är ngt jag jobbar med varje dag, att tro på mig själv och mitt upplägg.
Mitt självförtroende har alltid varit rätt dåligt, och har lidit av det på olika sätt. Har inte sett mig själv lika bra som andra och knappt värd att kallas cyklist, har blivit bättre sista åren. Har väl med en viss mognad att göra kanske, med åldern slutar man bry sig så mkt om vad andra tycker. Sen har jag upptäckt att trotts misslyckanden så går livet vidare, och tack vare dom lär man sig och att inte våga misslyckas är ju att inte försöka..

Sen är det biten att tro på sin idé och upplägg, detta är svårt ibland. Speciellt denna årstid, för alla sociala medier visar ju cyklister som nu är nere på träningsläger i solen. Den ena spänstigare än den andra och dom ska ofta ner minst 2 gånger innan säsongen drar igång, jävligt lätt att då börja misströsta och tycka att man själv inte har en chans att konkurrera med dessa herrar... Men även här har jag blivit stabilare, kan stänga av dom tankarna numera. Jag vet att jag kommer vara konkurrenskraftig till sommaren om jag följer min plan, mindre brun men förhoppningsvis lika stark. Har lärt mig att spela dom kort jag har på bästa sätt, mer kan man inte göra liksom.

Träningen denna vecka då? Jo har hållit planen med dubbla pass varje dag måndag till onsdag, fick gräva djupt igår men fick det att funka. Idag är det vilodag innan det blir tre dagar med lite fler timmar än vanligt, hur många fler det blir beror väl mkt på väder mm.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

Tack