Planer

Eftersom jag skadade mig tidigt på säsongen blev ju detta år skit, har pga detta också hunnit tänka mkt på vad man ska göra nästa år. Nu ska jag cykla Ragunda 100 nästa helg, men sen ska jag sätta mig ner och planera klart. Har en del olika scenarier i huvet, men en av jag känner mest för är en Norrlands satsning. Jag vill verkligen jobba för att cyklingen här uppe ska fortsätta växa som den gjort sista åren. Så länge jag satsar hårt på att själv vara en bra cyklist har jag svårt att hitta tid för att tex ordna tävlingar, eller vara drivande i ungdomsträning. Men finns annat jag kan göra tror jag, för vill inte släppa min egen satsning än..
Det första och enklaste är att köra alla tävlingar som ordnas här, då kanske också lvg.. Finns absolut nog bra motstånd här uppe, och många fina tävlingar. Tror väl även det finns några som gärna vill jämföra sig mot mig, och ännu hellre sätta mig på plats :-)
Så att köra allt från Fjällturen och uppåt i landet, och ute på dessa race vara ett så bra föredöme jag kan är en plan. Skulle även vilja hjälpa till på ungdomsträningar mm som anordnas av klubbar här omkring, för det tar ju inte så mkt tid och är ju skoj. Blir ju nån kväll i bilen, men får man kaffe och bulle så är det värt det ;-)
Sen skulle jag köra vissa väl utvalda race neröver, SM i både Xco och Xcm tex, sen har väl jag och långa lugnet nått att göra upp med varandra... Det är den lokala planen.

Den andra planen är den jag hade iår.. Satsa på Långloppscupen

Den tredje är att lägga krutet på ännu längre lopp, och även etapplopp. Denna kräver lite mer, men skulle vara skoj!

Den fjärde är att återvända till Xco, köra järnet där och sen på hösten satsa på Cx.. 

Detta är mest lösa tankar jag haft, vilken det blir beror mkt på olika omständigheter och hur vintern blir. Känner jag mig själv rätt också så blir det helt plötsligt det 5e alternativet, som inte finns än...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift