Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2011

...

:-(

Vacker!!

Bild
Detta kommer nog att vara en av nästa års snyggaste hojar!! Ser fram emot att få testa hur snabb den är:-) (Snodde bilden av dig Petter..)

LL Ångest..

Börjar bli lite orolig inför helgen. Har ingen aning om hur kroppen kommer att reagera efter 2 tim, distansträningen lyser ju med sin frånvaro här... Men det är väl bara att gasa och se hur det går, känner att jag kan köra helt utan krav på mig själv. Känns väldigt skönt det! Men hoppas ändå att jag kan få seeda upp mig lite, vill helst inte starta sist!

Förra veckan..

8/2*5, KI*4, KI STY*4, 60/120*10, TT 70min, KI*4 och EB 2*20... He löns int´förklara för dem som int´begrip:-)

Tokpass

Körde igår ett jobbigt pass, fick för mig att köra en lååång tröskelintervall. Den blev 70min med en snittpuls på 174/90%, snittfarten landade på 37km/h. Blev riktigt trött och hemvägen gick inte så fort... Om dom fyller nån nytta dessa pass vet jag inte men allt man blir trött av blir man väl även starkare av?? Nu ska jag försöka ladda mot LLSM!!

Starkt jobbat...

Har efter XC-SM hoppats på att det skulle bli ett LLSM, men hadde nu gett upp. Vad händer då?? Jo då slänger man in ett SM med 10 dagars varsel:-( Hur fan ska man kunna planera nått?? Måste ju söka ledigt från jobbet, boka hotell, åka 80 mil bil mm. Jobbar på allt detta nu och hoppar att det löser sig!!

Sparlåga

Bild
Känns som att man är påväg in i dvala just nu, allt går liksom på halvfart... Men det får man väl ta tag i nu! Har börjat på att försöka hitta nåt nytt mål att sträva mot nu, måste ha det för att orka träna ordentligt. Kan också vara så att nästa års hoj redan är fixad, så ett mål kan ju vara att bli tillräckligt bra för att förtjäna den!!

Distans

Då vi skulle till några bekanta i Blattnicksele igår så fick jag för mig stt cykla dit. Det är drygt 12mil dit, det är ju inte överdrivet långt men vinden hjorde det jobbigt. Hadde hård motvind i 10 mil, sen sidvind i 2... Fick slita på ganska bra för att hålla 30 i snitt, efter 4 timmar hadde jag 154 i snittpuls. Det är 80%av max.. Sen var det lek med barn och vissa försök att vara social innan man på kvällen satte sig i bilen och körde hem. Idag har det varit besök på djurparken, tror nog det blir en lugn myskväll nu..

Cykelväder

Har ju cyklat några pass inne i garaget när det varit 25 grader å sol ute, igårkväll var det 10, snålblåst och regn. Då tog jag lvg-hojen och drog ut.... Hadde tänkt köra 2tim G2 men då mina fötter var kalla efter 10min så ändrade jag planer. Ökade tempot och drog 70min i sweetspot istället. Snittade lite över 36km/tim med ganska lugna första 10. Ut till vändningen hade jag dryga 31 km i snitt, sen fick jag medvind och trykte på lite mer:-) När jag kom hem låg barnen och det var filmdags för oss vuxna, blev Black Swan. Mkt sevärd film, gjorde ont i hela kroppen i vissa scener...

Mera 8or

Blev åttor idag oxå men idag blev det 4st, dom 2 första låg på 355w tredje 350 och fjärde 340. När jag skulle köra den femte så blev jag lite trött... så då körde jag 15min 10/20 istället. Benen känndes helt ok, men huvet vill inte riktigt ta i..

Slö

Snart går man in i sista semesterveckan... Har haft en riktigt bra semester än så länge, men man börjar på bli lite semesterlat. Så kanske är det bra att det snart blir lite struktur... Har kört på med träningen under ledigheten, men har kört det som fallit mig in. Igår körde jag ett 2 timmars snabbdistanspass, blev riktigt mör. Hittade en liten backe på 240 höjdmeter som tog ca 20 min att ta sig uppför:-) Får nog ta mig dit och köra lite backträning i höst. Idag har det varit djurparksbesök och monarktränig, körde två st åttor på 355w och 365w sen drog jag av 5 st 30sekundare. Så nu känner jag mig nöjd för idag...

TT på Tannen

Bild
Körde igår lite TT på min bana uppe på Tannberget, hade lite sega ben och inte riktigt huvet med. Men det blev jobbigt ändå, som ni ser på profilen är det inte mkt slätåka på den banan... Den är även rejält stökig och rolig. Idag har vi varit hela dagen på badparken och nu är vi bjudna på lite grillat, så får se om man orkar träna ikväll...

Hemma igen

Har varit på minisemester med min son, åkte upp till stugan på fredag och kom hem igår. Blev en skön helg med mkt fyrhjuling, spikning och god mat:-) Tror att Christoffer skulle kunna åka hur mkt fyrhuling som helst.... Har 2 veckor kvar av semestern, känns riktigt skönt!!