Inlägg

Visar inlägg från februari, 2010

Gammcykel

Bild
Såg den här bilden igår... Fan jag har haft min cykel i nån vecka och redan är den gammal.. Har även tränat lite, körde mina styrkeintervaller igår. Gillar att ligga å dra riktigt tunga växlar, känns så där gott i benen efteråt. Tror jag ska sluta läsa alla cykelbloggar, för alla har, är eller ska tydligen vara på varmare ställen än sverige. Blir lite bitter när jag läser om det...

Motivationsbrist..

Har en svacka i motivationen just nu, försöker intala mig själv att det bara är att köra på. Men det går inge bra, kanske har det med kylan att göra.. känns som att det aldrig kommer att bli vår!! Har till och med börjat längta efter leriga stigar och regn...

Utepass

Bild
Körde andra halvan av mitt tröskelpass ute idag, det var ju bara -22 ute.. Han precis få på mig alla kläder på 10min vilan mellan dom två 30 min intervallerna.

Nytt

Bild
Lite nytt till cyklarna..

Morgonen i punktform..

-31, FY!! Barn som vaknar för tidigt, Jobbigt! Trötta ben, Skönt! Kaffe, Ett måste! Paket från USA att hämta på posten, Tjohoo!

90 min misär

Uppstigning kl 5.00 imorse för att gå ut till garaget och köra ett G2D pass i 90 min, fan va segt!! Hade en snittpuls på 159, brukar ligga några slag högre på dessa pass, men med tanke på att jag var halvsovandes så var det helt ok. Nu ska jag cykla till jobbet och försöka göra lite nytta... -22 grader ute, skönt att det bara är några km till jobbet. Ikväll blir det min hatade fyror som ska köras, lika bra att göra bort dom i början av veckan!

Tack karamellkungen!

Visst gick gårdagens pass mkt bättre. Tror det beror på den grundliga kolhydratladdningen... Idag ska jag vila och känna lugnet! Ska nog ta en sväng förbi bagarstugan, tydligen ska mina föräldrar baka bröd. Kanske får man med sig några påsar... Jäklar vilket skidlopp det var igår!!

Utecykling

Bild
Ja vissa är ju tuffare än andra, jag tycker det är lite kallt ute men jag är ju vek. Planerar att köra lite styrkeintervaller inne ikväll, hoppas på bättre fart än i torsdags.. Utecyklingen får nästa generation stå för...

Kafferacer

Bild
Nu har jag cyklat på fincykel... Tog den till jobbet igår och då måste man ju ha rätt vätska med sig på morgonen. För dom som är intresserad kan jag meddela att den väger 8.105 kg, med allt på och 2.25 däck. Så nu är det bara att sätta igång och lätta den lite.

Segpass!!

Gårdagens styrkeintervaller gick inte bra, fanns inte det där lilla extra där som man villa ha. Huvet ville inte heller vara med på noterna, så det blev till att grisa sig igenom passet.. Idag blir det vila och kolhydratladdning.. kanske blir det bättre till nästa pass då.

Nog nu!!

Nu får det vara nog med kyla!! -25 idag, jag har ju för fan inte kunnat prova nya hojen än..

Ny cykel

Bild
Lite bilder på nya cykeln. Det är fortfarande en del att göra på den lite vajrar som ska dras mm. Sen kommer det att bytas en hel del delar på den, typ växlar, bromsar, sadel mm

Humörhöjare

Tänk att en ny cykel kan få en på så bra humör, man blir ju som ett barn på julafton... Nu ska jag bara sätta ihop den. Av bara farten körde jag dubellpass igår, gick lite bättre än vad det gjort sista tiden. Har träningsvärk idag så nått måste jag ju gjort rätt..

Nya tag

Blev ingen träning igår, varken orken eller lusten fanns där. Har kört mina EB intervaller idag istället, knappast ett pass som går till historien men jobbet blev gjort.. Nu måste jag ta och rycka upp mig och kör på lite hårdare på träningarna igen, man vill ju inte bli förnedrad till sommaren.. Såg lite skidskytte igår, måste kännas tung när man tycker att man gör ett bra lopp men blir ifrån åkt med en minut av någon man för några veckor sen slog med en minut... Får en känsla av att cykelsporten är väldigt "ren" om man jämför med skidsporten... Så länge det inte går att spåra gammal hederlig bloddoping så får man nog tyvärr ta resultaten med en nypa salt..

Stel..

Bild
Igår kom det lite kolfiber.. Hade beställt en stel framgaffel för att på dom tävlingar där det är möjligt kunna köra helstelt. 712g vägde den in på... Kommer att ha många val att göra innan tävlingarna i år, helstelt, framdämpat eller heldämpat. Sen kommer däcksval mm, och så velig som jag är kommer ju tävlingen vara slut innan jag har valt klart.... Idag ska jag köra lite tröskelintervaller!

Fredag

Känns riktigt skönt med fredag idag, har haft en tung vecka.. Träningsmässigt har det varit lugnvecka men det är ju då man känner sig mest sliten av någon konstig anledning. Nu vet jag att det är ett paket på väg till mig, kommer hit i början på nästa vecka. Behövs lite nya prylar för motivationen nu.

Ok!

Bild
låter som en bra ide!

Veckans gomacka.

Bild
Macka nr2: Ciabatta, räkröra, ägg, gurka, sallad och advokado.

Äntligen

Cyklade ute igår, det var bara -8 och snöade. Har lugn vecka så då passade jag på att rulla lite på fincrossen. Kan ha varit sista turen på den då den ska säljas ner till Göteborg så fort min HT kommer. Det blev ett skönt sladdpass på dryga timmen, så någon riktig träning var det ju inte. Men psyket behövde det för att ladda om.

Perspektiv

Efter att ha läst om Henrik A väggning så känner jag mig inte lika trött längre... Denna vecka blir ganska lugn, känns skönt! Hoppas även att det ska komma ett stort paket till mig..

Gammal, trött och sliten..

Japp det är jag det!

10/20

Igår körde jag en hel hög med dessa intervaller, tycker dom är ganska roliga. Var över 750w på alla igår, enligt trainern.... Så dom siffrorna kan man ju ta med en nypa salt, men det ät en klar förbättring jämnfört med mitt första 10/20 pass för 6 veckor sen:-) Har beställt en stel framgaffel till min o.nine hoj, tänkte att det kan vara roligt att testa på nått tempo eller prolog.

Surgubbe!

Kände mig lite sur och tvär igår och mot det finns det ju bara en medicin. Kl 21.00 gick jag ut i garaget.. Kl 22.00 kom jag in igen, då hade jag kört mitt pass till utmattning!! Så nu orkar jag inte vara sur och tvär längre.. Känner att jag är inne på den sista av tre ganska tuffa träningsveckor nu, har inte direkt nått klipp i benen.. Skulle även behöva nått skönt pass ute för motivationen, har inte tränat ute på 4 veckor nu.. Men just nu är det -27, nån gång måste det ju sluta vara så jäkla kallt!!

Veckans gomacka.

Bild
Jag gillar mackor, så jag tänkte dela med mig av några favoriter. först ut är en nyupptäckt goding. Ta först ett gott bröd sen ringlar man lite sirap över, strö sen på valnötter och sen lägger man på brieost. Massor med bra energi och riktigt gott, glöm inte kaffet till!

Trött..

Är trött nu, varför vill inte barn sova på morgonen?? Blev dubbelpass som planerat igår, blev trött då oxå.. Tränat hårt och sovit dåligt å nu ska jag snart på dagis och lämna... Smittorisken är överhängande. Blir till att gurgla jodblandning när man kommer till jobbet. Hade tänkt att träna ikväll men jag får se om det blir så eller om jag tar en vilodag.

Måndag = Morgonpass

Försöker köra mitt morgonpass på måndagar, bara för att bli av med plågan. Idag var det 4*4 som stod på schemat, gick väl sådär.... Sen när man var färdig och kollade på termometern så blev det bakslag igen, -29...... vart har klimatförändringen tagit vägen??? Nu vill man bara bädda ner sig i den varma sängen, men istället måste man cykla till jobbet..